La Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ aconsella a les familes pensar bè quins jocs comprem per als xiquets i xiquetes, evitant que siguen sexistes

La Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ aconsella a les familes pensar bè quins jocs comprem per als xiquets i xiquetes, evitant que siguen sexistes

Estem en temps de regalar i són moltes les opcions que tenim al nostre abast, però des de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ de l’Ajuntament del Pinós ens demanen que ho pensem be abans d’adquirir-ne algún.

Amb el lema “Abans de comprar un joguet… Canviem el joc!”, la campanya posada en marxa per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ recorda que hi ha moltes maneres de regalar, pensant que qualsevol color és idoni per a xiquet o xiqueta, que no existeixen incompatibilitats i cada joguet pot contribuir a desenvolupar una destresa o habilitat.

Per això es proposa mostrar a xiquets i xiquetes catàlegs igualitaris, a més de pensar en les destreses i valors com la igualtat i el respecte a la diversitat, sense oblidar l’oportunitat educativa que el joguet pot brindar.

Qualsevol joguet pot ser una bona elecció sempre que no s’use per a justificar i mantindre la desigualtat de gènere i els rols de xiquets i xiquetes. Per això, també es promou la convivència amb jocs compartits.

Estes i altres recomanacions están recollides en un decàleg que pots consultar ací o a les xarxes socials dels Mitjans de Comunicació Municipals.

Guía per a regalar i comprar joguets i jocs no sexistes i no violents
Volver

0 Comentarios

  Dejar un comentario

  Política de comentarios y privacidad

  El Ayuntamiento de Pinoso, de acuerdo con su política de comentarios y privacidad, se reserva el derecho de:

  • Eliminar cualquier comentario en el que no se identifique claramente la identidad (nombre y apellidos) o usen un alias.
  • Insultos o comentarios difamatorios hacia cualquier persona.
  • Comentarios racistas, xenófobos, homófobos, etc.
  • Comentarios con Spam o publicidad.

  En el caso de que alguien incumpla estas condiciones reiteradamente, los comentarios podrán ser bloqueados.

  El Ayuntamiento de Pinoso no se hace responsable, en ningún caso, de las opiniones que se incluyan en su página web.