Pilar Leal protagonitza el taller de sensibilització del projecte Rapsodes del CEIP San Antón

Pilar Leal protagonitza el taller de sensibilització del projecte Rapsodes del CEIP San Antón

L’alumnat de sisè del CEIP San Antón forma part del projecte Rapsodes 2021 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, un projecte d’innovació educativa que fusiona la cultura i tradició valenciana amb la llengua i la manera de fer música.

A voltant d’esta premissa, l’alumnat ha decidit que el projecte versarà sobre la  diversitat LGTBIQ+ i contra la LGTBIfòbia, per això, hui ha contat amb Pilar Leal, veïna del Pinós que ha compartit la seua història com a lesbiana amb els xiquets i xiquetes, per sensibilitzat, empatitzar i entendre la realitat que ens envolta.

Per a Pilar Leal “és una jornada per a mostrar els sentiments i la manera de viure de les persones LGTBI que formem part de la societat i que ells vegen que som persones normals, que tenim una vida normal, que estimem igual que tot el món i que no tenim res espacial”. I ha afegit que “és molt agraït vore que tenen interès i respecte per saber i conèixer la manera de sentir de les persones LGTBI.

També està previst que seguint amb estos tallers de sensibilització, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín els ofereixca també una xarrada el proper 17 de maig.

Dins el projecte va estar fa unes setmanes el música valencià Tofol Cabezas i també ho farà dilluns pròxim Abraham, amb el qui crearan un rap que també està previst que es grave.

Àlbum de fotos

Volver

0 Comentarios

Dejar un comentario

Política de comentarios y privacidad

El Ayuntamiento de Pinoso, de acuerdo con su política de comentarios y privacidad, se reserva el derecho de:

  • Eliminar cualquier comentario en el que no se identifique claramente la identidad (nombre y apellidos) o usen un alias.
  • Insultos o comentarios difamatorios hacia cualquier persona.
  • Comentarios racistas, xenófobos, homófobos, etc.
  • Comentarios con Spam o publicidad.

En el caso de que alguien incumpla estas condiciones reiteradamente, los comentarios podrán ser bloqueados.

El Ayuntamiento de Pinoso no se hace responsable, en ningún caso, de las opiniones que se incluyan en su página web.