Les activitats culturals de la Regidoria de Cultura, subvencionades amb més de 56.000 euros per Diputació i la Generalitat

Les activitats culturals de la Regidoria de Cultura, subvencionades amb més de 56.000 euros per Diputació i la Generalitat

La Regidoria de Cultura i Joventut realitza nombrosíssimes activitats que reverteixen en els ciutadans i ciutadanes del Pinós.

Estes activitats són finançades per l’Ajuntament del Pinós en les partides destinades a Joventut i Cultura, però perquè es puguen dur a terme de manera més sostenible i poder fer encara més activitats de caràcter cultural, lúdic, formatiu, de prevenció, educatives, d’oci, certàmens, etc, s’han sol·licitat tant a la Diputació d’Alacant com a la Generalitat Valenciana diverses subvencions.

Així, des que va començar la pandèmia, l’any 2020 fins al 2021 s’han rebut de les administracions públiques esmentades 56.000 euros, 36.000 euros en 2020 i 20.000 euros en 2021, pendents de la nova subvenció d’activitats extraescolars de la Generalitat.

Per a la regidora de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, és important comptar amb ajudes com estes, que permeten mantindre una programació cultural tot l’any. “Des de la regidoria seguim treballant per oferir a la ciutadania, des dels més xicotets i xicotetes fins als més grans, una oferta formativa i cultural dia a dia. Un exemple és que en pandèmia vam apostar per la cultura segura, posant en marxa el programa de extraescolars que subvencionà la Conselleria. A més, sempre sol•licitem totes les subvencions que les diferents administracions ofereixen a les administracions locals per a poder fer una programació més completa que la que ens permet el pressupost local. Seguirem sol·licitant totes les subvencions i apostant per una oferta cultural i formativa com des del primer dia”.

La regidora destaca que tots els esdeveniments que s’estan oferint tenen una gran acceptació de públic, ja que són espectacles de qualitat i saben que es porten a terme amb totes les mesures preventives.

En eixe sentit, Silvia Verdú vol “agrair a tot l’equip que forma la Regidoria de Cultura i Joventut, especialment a les tècniques de cultura i joventut Belén i Natalia, pel seu treball, per la seua inquietud d’oferir sempre el millor i de cada dia re inventen l’oferta per adaptar-la a les necessitats actuals del ciutadà. Un clar exemple és la posada en marxa de l’autobús a Elda, per facilitar el desplaçament a tota la joventut que decideix fer cicles formatius”.

Volver

0 Comentarios

Dejar un comentario

Política de comentarios y privacidad

El Ayuntamiento de Pinoso, de acuerdo con su política de comentarios y privacidad, se reserva el derecho de:

  • Eliminar cualquier comentario en el que no se identifique claramente la identidad (nombre y apellidos) o usen un alias.
  • Insultos o comentarios difamatorios hacia cualquier persona.
  • Comentarios racistas, xenófobos, homófobos, etc.
  • Comentarios con Spam o publicidad.

En el caso de que alguien incumpla estas condiciones reiteradamente, los comentarios podrán ser bloqueados.

El Ayuntamiento de Pinoso no se hace responsable, en ningún caso, de las opiniones que se incluyan en su página web.